Testkörningar av Meter NITE

2019-11-14T09:59:55+00:00oktober 25th, 2019|NITE|
Nu är testkörningar av Meter NITE i full gång. Det är verkligen fantastiskt att möta alla er som provkör och få höra era reaktioner. För tillfället erbjuder vi testkörningar i Göteborgsområdet, men kommer snart att kunna ta Meter NITE till dig som bor på andra ställen i landet.

Meter NITE – Limiterad till 99 exemplar – är vår första modell. Denna elassisterade premiumcykel är utrustad med Shimanos mest kraftfulla motorpaket med 70 Nm vridmoment och helt nya 12-växlade SLX drivlina integrerad i handpolerad ram. Orginalutrustad med skärmar, stöd, ABUS batterilås, sadel med snabbkoppling och belysning från Supernova i CNC-fräst aluminium med automatisk dagsljusreglering. Beräknad leverans Q4 2019.

Vill du också provköra Meter NITE? Klicka här och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

About the Author:

Charlotte Askari
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.